Kp 18

Jos tähän alkuun kertoisin hieman taustaa...

Meidän yhteiselo alkoi 19.3.2004. Elokuussa 2005 muutimme yhteen ja menimme kihloihin. Joulukuussa '05 oli ensimmäiset vakavat vauvapuheet ja '06 kesällä jätin e-pillerit pois syötyäni niitä liki kaksi vuotta.

08/06 näytimme vihdoin vihreäävaloa haikaralle ja se valo on palanut siitä asti, mutta haikara vain jättää meidän risteyksen ohittamatta... jatkuvasti. 08/07 kävin omalääkärin puheilla lapsettomuudesta ja petyin kovasti käyntiin. Lääkäri ei tehnyt juuri mitään, konsultoimalla toista lääkäriä määräsi Terolutit puoleksi vuodeksi epäsäännöllisen kierron vuoksi (25-55) ja käski tulemaan takaisin jos puolen vuoden päästä ei ole tärpännyt. Olin odottanut punnitusta, verenpaineidenmittausta, verikokeita yms., mutta ei.

Nyt onkin ollut puhetta, että jos vuoden loppuun mennessä ei tärppää, niin otetaan yhteyttä Väestöliittoon. Siihen mennessä saisi painokin pudota ainakin 10kg... Pudotellaan ne loput sitten ensi vuonna ; )

Tästä kierrosta on siis ollut Terolutit mukana ja toivotaan, että auttaisivat.

Vauvan kaipuu on kova... Se huomaa siitä, miten hamstraan kaikkea ihanaa vaatetta ja tavaraa vauvaa varten. Yksi kaappi on jo täynnä vaatetta ja olen nyt tehnyt avokille lupauksen, että enempää en osta ennen kun vauva on todella tulossa.

Nimet on sekä tytölle että pojalle valmiina, kummit mielessä, ristiäiskutsut hahmoteltu, vauva-ajan kirja ostettu ja odotuspäikky hommattu, lastentarvikenettikauppojen sivut selattu läpi ja tiedossa jo kaikki pinnasängystä vaunuihin ... Mitä tästä vielä puuttuu, ah juu se VAUVA rollbaby.gif

Tänne siis kirjoittelen tuntemuksia ja ajatuksia lapsettomuudesta. Kommentointi on erittäin sallittua ja toivottua.

-Ammi